luns, 13 de febreiro de 2017

A XORNADA FEGABA

Nova xornada nas ligas FEGABA, con vitorias, derrotas, risas e bágoas. Así foron os encontros, contados polos seus protagonistas.

MINI FEMININO

BODEGÓN PESCADOR CBPS - LASALLE 37 - 11
Polo adestrador Javi Beiro

As minis do Bodegón Pescador CBPS viaxaban unha mañá de sábado máis a Santiago, desta vez para enfrontarse o equipo de La Salle no pavillón do Quiroga Palacios.
Madrugadores animados
De novo a historia repiteuse a historia cas nosas minis, saen dormidas, o adestrador chámaas a capítulo e a maquinaria comenza a funcionar.
Máquinas
As sonenses en moitas fases dos partidos mostran unha defensa moi presionante que lles permite roubar moitos balóns e que impide ataques cómodos aos contrarios.

O coach: - Entón facemos unha press full court a full e pum!
 O Resto: - Pero este home que di...
Por outra banda, seguen a errar moitas situacións sinxelas de tiro e a permitir moitos rebotes aos rivais.

Entraría? Con elas, calqueira sabe

Xogaron: Xiana, Paula, Noa F., Noa I., Olimpia, Cristina, Sara, Isabela e as preminis Lucía e  Iria que supliron as baixas de Cayetana por enfermidade e de Marta por torcedura de nocello.

Durmidas si, pero ben alimentadas.
Parabéns, Paula!
INFANTIL FEMININO
PESCADOS BORMAR CBPS – ELIDENTE RIANXO 57-7
Polo adestrador Juan Trillo, Chi

Partido xogado en Trapa na mañá do domingo, no que as xogadoras do Pescados Bormar CBPS venceron sen moitos apuros a un Rianxo que mostrou a súa melloría e unha loita constante sen baixar os brazos durante todo o partido.

Houbo que pelexar a vitoria

Pese a que o inicio do partido non foi o desexado, posto que varias xogadoras acababan de disputar outro partido da categoría cadete e o cansancio estaba presente, máis cedo que tarde comezaron a darse os resultados chegando ao KO na metade do derradeiro cuarto.

Al ataque!
A presión do CBPS facía que o equipo visitante non fose quen de xogar, cortando así moitos pases e roubando balóns que acabarían en canastras doadas, dando lugar así a unha cómoda vantaxe que permitiría ao equipo probar diversas formas de xogo ofensivo e defensivo.

Desta volta a sorte foi nosa

Parciais: 22-4 / 16-3 / 13-0 / 6-0

Xogaron: Carla, Andrea L., Mariña, Rut, Martina, Melanie, Carmen, Xiana e Paula.

INFANTIL MASCULINO
PACO´S MODA CBPS - ROSALIA DE CASTRO PIO XII 67-15
Polo adestrador Juan Filgueiras

Suma e sigue o Paco's Moda CBPS con outra contundente victoria fronte o Pio XII Rosalia.

Suma
E sigue

O partido empezou con moitas imprecisións e no minuto 5 o resultado era de 5 - 4.

- Primeiro abrides os ollos, despois poñedes o cerebro a funcionar e despois activades o body. Espertar, vamos.

Pero logo dun tempo morto para poñerlle as pilas en defensa, os sonense empexaron a dominar o rival para chegar o descanso cun 40 - 8 que deixaba o partido finiquitado.

- Pum?
- Pum!
- Pum! Pum!

No segundo tempo a tónica foi a misma e no min 31 cerraban o partido co resultado 67 - 15.

Unha vitoria máis. un partido menos
Xogaron: Abel, Adrián, Fran, Isaac, Noel, Martin, Isma e Miguel.

Ballet post partido

CADETE FEMININO
RÓTULOS AGEITOSCBPS - PELETEIRO 9-91

O partido foi do revés
Partido do Rótulos Ageitos CBPS ante un rival moi superior que desplegou.gran baloncesto.

Superioridade azul
Aprimeira parte foi un monólogo das santiaguesas que se mostraron superiores en todo.

Dios, que difícil o poñen estas de azul!
As nosas rapazas a partir do descanso quitaron a garra e loitaron ao máximo pese ao abultado do marcador, non rendéndose nunca.

O ADN das cadetes

Ao remate, o adestrador felicitounas polo carácter mostrado ao longo de todo o partido.

Tempo vivo

A partir da próxima semana comeza a nosa liga contra rivais máis asequibles.

Xogaron Laura, Ana,
Sara B, Sara P, Sara M, María, Lucía, Anahí, Rut, Martina, Mariña e Andrea.

Outro día na oficina
A GALERÍA DE FOTOS DE UXÍO, AQUÍ

XUVENIL MASCULINO
FISIOTERAPIA CINESIA CBPS - C.B. RIBEIRA 44-56

Bo encontro o disputado onte en Portosín con moi bo ambiente e moito público.

A fanaticada sempre presente
O Fisioterapia Cinesia CBPS intentou defender con moita presión por toda a pista o que para elo necesitaron a participación de todos os xogadores. Todos sumaron e se mostraron coma un verdadeiro equipo.

Todos a unha.
Só pequenos despistes en defensa permitían canastras doadas dos ribeirenses. Ao descanso, máis 4 para os vistante e todo por xogar.

- Voulle colocar istos que bastante teñen con ir por debaixo.
Ao inicio do terceiro cuarto, o equipo sonense tivo a oportunidade de poñerse por diante pero perdonou e non conseguiu aproveitar os beneficios dunha gran defensa. Aínda así, seguiron loitaron ata o final.