luns, 24 de novembro de 2014

OS TIROS ERRADOS E UNHA FROUXA DEFENSA PRIVAN AO PILLADOS TIENDAS DE MODA DA VICTORIA

C.B. PADRÓN TECVEM 64 – PILLADOS TIENDAS DE MODA 45

Encontro da 4º divisón masculina ,disputado na tarde do sábado ás 20:00 horas en Padrón.

O desacerto no tiro e tres malos minutos no terceiro cuarto sentencian ao PILLADOS TIENDAS DE MODA

O PILLADOS TIENDAS DE MODA volveu a caer nos mesmos erros que en xornadas anteriores, os desaxustes defensivos e a mala porcentaxe no tiro foron suficientes para que os locais se levasen o encontro.

Encontrouse o PILLADOS cun equipo moi cerrado en defensa, que plantexou unha zona 2-3 durante os corenta minutos.
Esta defensa en zona foi a causante das primeiras ventaxas pois o Pillados non atacaba con claridade tirando ao límite da posesión en moitas ocasións.
Pouco a pouco o ataque dos sonenses melloraba , a circulación de balón era máis rápida ao mellorar as liñas de pase e o xogo cos homes interiores era máis doado. Pero como en xornadas anteriores a diferencia no marcador estaba marcaba pola porcentaxe nos tiros . Os de Padrón cun Nando que anotaba cada tiro que realizaba collían unha ventaxa de 8 puntos ao final do cuarto 18-10.
O segundo cuarto xa ca medida tomada á defensa en zona amosábase igualado e remataba cun parcial de 17 – 15.
No descanso os sonenses seguían analizando o ataque, buscaban mellorar pequenos aspectos, e insistir en que a defensa debería ser moito máis dura.
Parecía que salían ca lección aprendida e o PILLADOS recortaba distancias ata poñerse a só 6 puntos de desventaxa,pero foi nese intre tras un tempo morto local cando tres minutos fatídicos sentenciaron o encontro, malos ataques e fallos garrafales na defensa facían que o Padrón se marchase no electrónico.
O último cuarto foi un querer e non poder, pero os xogadores sonenses loitaron ata o último segundo.

Parciais: 18 – 10, 17 – 15, 19 – 14, 10 – 6

Xogaron: Chi, Beny 10, Adrian 13, Aaron 2 ,Bale, Dani 4, Juanto 6, Filgueiras 11 e Borja.

O PRÓXIMO ENCONTRO SERÁ NA CASA O 7 DE DECEMBRO,POIS NA SEGUINTE XORNADA TÓCALLE DESCANSAR.