xoves, 10 de abril de 2014

Gran victoria do Asesoría Sanmamed ante Ribeira

Asesoría Sanmamed CBPS 38 - C.B. Riveira 27

Tras o mal partido da semana anterior , as sonenses resarcironse cun dos mellores partidos da tempada ante un rival cunha superioridade física clara.

A pesar do mal comenzo das rapazas, algo que empeza a ser habitual, e de verse abaixo cun 10-2 nos primeiros minutos, as sonenses repuxeronse, no segundo cuarto igualaron o marcador e  a partir do terceiro tomaron vantaxes en torno aos 10 puntos que mantiveron ata o final do partido.

Destacar que os puntos estiveron repartidos, acadando moitas delas anotar e tamén resaltar a defensa sobre os rapaces mais altos do equipo por rival por parte das chicas do son.

Agora, hai que tratar de darlle continuidade a esta melloría nos torneos que disputarán en Xixón e en Vilagarcía.