luns, 14 de xaneiro de 2013

Crónica C.B. Porto do Son - Mar Par A

O pasasdo domingo ás 10:00 da mañan no pavillón do Santa Baia en Boiro disputou o C.B. Porto do Son o segundo partido de liga ante o Mar Par A de Ribeira ,primeiro clasificado da competición.

Os chicos de Boule e Luky non foron capaces de conseguir a victoria ao caer derrotados por 14 a 51.

Polo Porto do Son Xogaron: Alfonso,Mario, Xabier,  Miguel, Juan. ,David, , Carlos  e Jorge.

Os parciais do encontro foron: 4 -11, 0 -13, 8 - 15 e 2 - 12.

Pese a derrota, cabe sinalar a gran evolución no xogo en equipo e a nivel técnico de cada xogador.
O equipo mellorou moitísimo en defensa , inclusive ao longo do transcurso do encontro. Mostrouse moi agresivo chegando a conseguir no útimo cuarto realizar algúns 2 x 1.  A presión individual foi a constante durante todo o partido,o que propiciou que os xogadores do Ribeira tiveran canastras doadas ao ser mellores físicamente.

En xeral moi boas sensación do equipo de Boule e Luky no que todos os xogadores xogaron un número case igual de minutos.

A próxima xornada xogarán contra o Mar Par B, un rival a priori máis  do noso nivel. O encontro será en Noia.