luns, 18 de novembro de 2013

Crónica Fisioterapia Cinesia Porto do Son 21 - C.B. Ribeira 62

Fisioterapia Cinesia C. B. Porto Do Son 21 - 62 C. B. Ribeira

Derbi mois desigual o que se puido presenciar este domingo no pavillón da Trapa, en Portosín.

Enfrontábanse, dentro da Liga Cadete de Segunda División, os locais do Fisioterapia Cinesia C.B.Porto do Son e o C.B.Riveira. Ámbolos dous equipos compartín posto na clasificación xa que non foran capaces ata onte de gañar en ningunha das tres primeiras xornadas.

Os locais, mermados pola baixa de última hora de André, e a falta de asisetencia a entrenos de varios xogadores por diferentes motivos persoais, non logrou entrar en ningún momento no ritmo de partido. Os erros, tanto defensivos, con contínuos despistes, coma na faceta ofensiva, foron continuos dende o inicio do partido. Así o reflexan xa os primeiros dous parciais (4-14 e 8-14).

Tralo paso por vestiarios a tónica, senón a mesma, todavía foi a peor xa que algúns xogadores por falta de motivación, e outros pola esixencia de desputar máis minutos dos habituais, baixaron os brazos. Foron minutos nos que os visitantes non dubidaron en forzar todavía máis as defensas xa que prácticamente cada posesión era recompensada cunha canastra fácil, sen oposición.

Os parciais destes dous útimos cuartos foron de 7-19 e 2-15.

Quedan por diante dúas semanas de adestramentos, xa que a próxima fin de semana non se desputa partido de Liga, antes de visitar ós veciños do C.B.Noia.

Xogaron e anotaron:

C.B.Porto do Son: Jorge, Cristián, Miguel (4), Aarón (10), Juan Fernández, Juan Mariño (5), Pablo e Carlos (2)